Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Dordrecht en omgeving? Haaswijk Dak staat voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring renoveren en onderhouden wij uw dak vakkundig!

Professionele dakdekker nodig?

Werkzaamheden aan uw dak komen vaak niet gelegen en zijn vaak niet eenvoudig op te lossen. Simpelweg doordat u wellicht niet gemakkelijk op het dak kunt, maar ook omdat u niet de juiste tools of kennis heeft. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker kunt u inschakelen voor uiteenlopende klussen. Denk hierbij aan een dakreparatie na een lekkage, een dakrenovatie en het dakonderhoud. Maar ook voor een dakinspectie kunt u bij de dakdekkers van Haaswijk Dak terecht. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht en wilt u weten of het dak nog in goede staat is? Wij controleren de conditie van het dak en constateren eventuele problemen tijdig. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Blijkt uit een dakinspectie of dakreparatie dat uw volledige dak toe is aan vernieuwding? Wij helpen u graag bij uw nieuwe dakbedekking.

Vereniging dakbedekkingsbranche Nederland

Haaswijk Dak in Dordrecht is aangesloten bij de Vereniging dakbedekkingsbranche Nederland. Zo weet u zeker dat onze dakdekkers vakkundig en professioneel met uw dak te werk gaan. Wel zo fijn natuurlijk, aangezien een dak boven uw hoofd erg belangrijk is.

Dakdekker Haaswijk Dak in Dordrecht

Wij lossen al uw dak problemen graag voor u op! Neem vandaag nog contact met ons op! Zo blijft uw dak in goede staat en kunt onbezorgd verblijven in uw woning.

Contact opnemen